Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Final cut pro installation problem in my hackinthosh & Nvidia Geforce 9400 msI  (Read 2033 times)
sravanisirish
Newbie
*
Posts: 2


« on: May 23, 2010, 07:14:49 am »

I have installed MAC OS X  86 on my pc. my pc Specifications - Amd Athlon Processor 64X2 4200 2.4ghz ,graphic card

Nvidia Geforce 9400 msI 1gb DDR2 , 2gb ram,21" Acer LCD H203H,Lan card,160gb sata hard disk , 40 gb IDE hard disk , i

have installed mac on my ide hard , i set duel boot,it is working perfectly os,but my screen resolution 1024X768 , i need

1600X900 for my lcd , I have driver but i don't know how to install them.next Ethernet is connected through my lan card ,
but internet is not connecting , but i am accessing my router through mac , what is the mistake , last & final FCP &

password also taken but when tha installation custom tab comes FCP did not highlighting but dvd pro All are ok. but why

should the FCP can't Highlighting , i can't able to check the check box of fcp when it is non highlight. what can i do ,

please help

me , i am suffuring these three things till today , any small help & suggestions  will bw great . I hope i choose right place

to clear my doubts. Thank you
« Last Edit: May 23, 2010, 07:31:06 am by sravanisirish » Logged
bozio
Jr. Member
**
Posts: 40


« Reply #1 on: May 23, 2010, 12:28:02 pm »

Does this information serve as a reference?

http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=2175
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to: